Vi støtter software som adskiller sig fra den store flok, og ønsker ikke at deltage i den daglige kamp for lavere priser på diverse kontor-pakker, som andre software udgivere gør.

Du vil finde praktiske software værktøjer og produkter fra vores egne og tilknyttede virksomheder som vi også selv elsker at anvende.

Vi understøtter i øjeblikket følgende software platforme:

Atari macOS Windows

Der er tre slags software som er markeret med forskellige farver:

 1. Payware

  Denne slags software skal der betales for. Der er undertiden en prøve- eller en demo-version til rådighed til test formål.
 2. Shareware

  Shareware beskriver en form for software som grundlæggende fungerer fint, og hvor du bør honorere udviklernes arbejde ved at betale shareware afgiften.

  Ideen med shareware er temmelig tit misforstået (brugere henter og bruger softwaren, men kun ganske få betaler for det). Denne software kommer til tider med enkelte begrænsninger. Disse restriktioner gør ikke programmet til en demo-version, men bruges til at minde dig om at betale shareware afgiften.
 3. Freeware

  Freeware har hverken restriktioner eller er en demoversion, men et stykke software som du frit kan anvende uden at betale for det.

  Software udviklere skriver nogle gange gratis software programmer for at give brugerne en forsmag på deres produkter.

Priser: Alle priser som er nævnt på denne webside er inklusiv dansk moms (25%). Hvis du bestiller fra et EU land og er momsregistreret, så oplys det venligst i din bestilling. Ellers skal vi tillægge dansk moms på din bestilling.

Ordre afgivet fra lande udenfor EU vil blive faktureret netto og blive krediteret dit kreditkort uden moms.

(No news found in 2023)